«Plants vs Zombies» nærmer seg Xbox 360

Det oppslukende og avhengighetsdannende «Plants vs Zombies» er på vei til Xbox 360, røper tyske sensurmyndigheter.

3. juni 2010 13:38

PopCap Games har høstet stor suksess med «Plants vs Zombies», først sluppet på PC i fjor. I år forplantet spillet seg til iPod Touch, iPhone og iPad – og nå står Xbox 360 for tur.

Dette spillet har i lengre tid vært annonsert til Microsofts konsoll, men det har vært tyst som i en zombiegrav rundt når dette spillet havner på XBLA.

Nå er det ting som tyder på at Microsoft snart tar bladet fra munnen og annonserer dato samt pris.

Les også: Vår anmeldelse av «Plants vs Zombies» (iPhone).

AKTUELL FOR NATAL?

Det tyske sensurorganet USK (Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle) har nylig hatt Xbox 360-versjonen av spillet inne til vurdering, røper en oppføring på hjemmesidene deres først oppdaget av GamerBytes.

E3 vil garantert kaste lys over de siste detaljene før vi kan gyve løs på dette glimrende strategispillet på nok en plattform.

Natal er i aller høyeste grad også en mulighet for dette spillet når det nå er på vei til Xbox 360, om ikke Microsoft nøyer seg med å gjøre dette til en regulær Arcade-tittel på LIVE Marketplace.

For versjonene til Apples plattformer har tydelig demonstrert at dette spillet kler denne typen fysiske kontroller. Spillet lener seg mot klassiske tower defense-strategispill men gjør det med humor og en inkluderende læringskurve.

Ved å plassere ut solsikkeplanter høster du energi som du igjen kan bruke for å plante våpen som stanser horder med zombier som kommer traskende mot huset ditt. Variasjonen av våpen og overraskelser underveis gjør at dette er et av de aller beste i sin spillsjanger (flower defense?).

 Se trailer fra «Plants vs Zombies» (iPad-versjonen):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3