Tutta skal måle krefter med Tiger

Suzann «Tutta» Pettersen blir historisk når hun som første norske golfer blir inkludert i sommerens «Tiger Woods PGA Tour 11».

21. mai 2010 10:48

Electronic Arts, som står bak Tiger Woods PGA Tour-spillene, bekrefter i en pressemelding at det norske golfesset Suzann «Tutta» Pettersen blir innlemmet i «Tiger Woods PGA Tour 11» som lanseres 1. juli.

Les også: Tiger-spill solgte bedre etter sexskandalen.
Les også:
«

Tiger Online»

har nå åpnet.

Dette er første gang en norsk golfer blir representert i den sukessrike sportsspillserien. Tutta er en etablert verdensstjerne i LPGA-touren og er for tiden rangert som nummer tre i verden med bare små marginer opp til førsteplass.

- Jeg synes det er utrolig morsomt å være en del av «Tiger Woods PGA Tour 11». Jeg er fra før en ivrig spiller av serien, men må jo innrømme at dette løfter det hele enda et hakk for meg personlig, uttaler Pettersen i pressemeldingen.

STØRRE FOKUS PÅ ONLINEKAMPER

Inkluderingen av den norske idrettsutøveren passer ekstra godt til årets Tiger-spill, for nå skal noe av fokuset legges på de klassiske kampene mellom Europa og USA i Ryder Cup.

Det er første gang denne prestisjefulle turneringen inkluderes i Tiger Woods-serien.

I forbindelse med avsløringen av spillomslaget i vinter der vi samtidig fikk de første detaljene, kunne EA Sports’ Peter Moore avduke en ny posterboy. For i tillegg til et bilde av Tiger Woods på omslaget blir Rory McIlroy også tungt profilert i sommerens Tiger-spill.

Se også: Skjermbilder som viser Tutta i aksjon i «Tiger Woods PGA Tour 11».
Les også: EA uttrykker støtte til Tiger Woods.

Det 21 år gamle stjerneskuddet fra Nord-Irland er sammen med vår egen Tutta Pettersen blant de som skal forsvare Europas ære i Ryder Cup.

Til «Tiger Woods PGA Tour 11» fokuserer EA på onlinekampene, for 12 mot 12 kan for første gang kjempe om Ryder Cup-trofeet online (PS3 og Xbox 360), mens Wii-versjonen nok en gang skal utforske teknologien som ligger i Wii MotionPlus-tilleggsutstyret og introduserer True View som skal gi deg følelsen av å stå på en fairway. I tillegg får vi servert nye moduser, som blant annet minigolf.

«Tiger 11» blir et av de første sportsspillene som har bekreftet at de støtter Sonys nye Move-kontrollere, ekstrautstyret som gjør at du kan bruke PS3-konsollen til spilling vi til nå har forbundet med Nintendo Wii.

PS: Demoen av «Tiger Woods 11» kan nå lastes ned fra Xbox LIVE Arcade eller PlayStation Network.


«Tiger Woods PGA Tour 11» lanseres til Xbox 360, PlayStation 3, Wii og iPhone 1. juli.

Se Suzann «Tutta» Pettersen i aksjon:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3