Flere nettsider har nå fått kloa i bilder som angivelig viser det ferdige designet til ikke mindre enn tre utgaver av Bungies forestående Xbox 360-spill, «Halo: Reach».

Selv om Microsoft så langt ikke har kommentert disse påståtte lekkasjene, ser bildene overbevisende ekte ut og kommer også med detaljert informasjon om selve innholdet.

PlanetXbox360 er en av nettsidene som har fått nyss i disse utgavene – for øvrig samme nettsted som brøt sperrefristen og begynte å friste med nyheter om «Marvel vs Capcom 3» og «Bionic Commando Rearmed 2» tidligere denne uken. Fansiden Halo.org har publisert bildene av cover art og innholdet i disse tre utgavene av spillet.

Saken er oppdatert: Prisene og de tre utgavene av spillet er nå bekreftet av Xbox LIVEs Major Nelson.

 

Superutgaven av «Halo: Reach»
kommer til å koste skjorta.

RYDD PLASS PÅ GUTTEROMMET

Standardutgaven av «Halo: Reach» er nettopp det; temmelig standard og har også en prislapp som matcher (59,99 dollar).

Limited Edition-utgaven er den mellomste i denne søskenflokken, og koster da også mer (79,99 dollar).

I tillegg til selve spillet og en fancy innpakning, inneholder denne versjonen ekstrastæsj (armor) og noen samlegjenstander.

Den dyreste utgaven av spillet kalt Legendary Edition vil koste hele 150 dollar, ifølge PlanetXbox360, og er alle Halo-fans hellige gral skulle man tro.

I tillegg til å få med alt det ovennevnte, følger det med en Noble 6-skulptur og en forseggjort boks med alle godsakene i.

Se også: Bilder fra disse tre «Halo: Reach»-utgavene her.
Se også: Skjermbilder fra den nært forestående beta-testen.

Bungie og Microsoft klargjør i disse dager en beta-test av spillets flerspillerdel som utviklerne har uttalt at man forventer vil samle 3 millioner spillere. Tilgangen til denne betaen får du gjennom spilldisken til fjorårets «Halo 3: ODST».

Les også: Vår anmeldelse av «Halo 3: ODST».

Norske priser er enda ikke offentliggjort, men en enkel tommelfingerregel er ofte å gange dollarsummen med ti for å anslå hva denne herligheten vil koste deg i en norsk spillbutikk. Opp mot 1500 kroner for Legendary Edition er dermed ikke et dårlig tips...

 

«Halo: Reach» lanseres denne høsten og er eksklusivt for Xbox 360.

Se traileren for «Halo Reach» her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Luigi's Mansion 3

Det ultimate kosespillet for mørke høstkvelder.

Les mer

Anmeldelse: Star Wars Jedi: Fallen Order

Nesten kjemisk fritt for sjarme og engasjerende historiefortelling, men det gjør ikke så mye.

Les mer