«Marvel vs. Capcom 3» endelig avslørt

Capcom letter på sløret rundt sin neste slåsskjempe.

21. april 2010 10:28

Etter at enkelte spillmedier som var til stede på Capcoms Hawaii-event i forrige uke ikke klarte å vente til sperrefristen gikk ut i går, hadde flere nyhetene fra utgiveren allerede lekket.

Og det kanskje mest interessante spillet som det ble fristet med på sydhavsøya er «Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds».

Men Capcom bekrefter også ryktene vi videreformidlet i går; at det kommer en oppfølger til «Bionic Commando Rearmed» som utvikles av Fatshark, et studio som består av flere tidligere ansatte i svenske Grin som i 2008 utviklet det første Rearmed.

Fatshark har også utviklet det aktuelle «Lead and Gold; Gangs of the Wild West» som ble sluppet tidligere denne måneden.

Les også: «Marvel vs Capcom 2» tilgjengelig på PSN og XBLA.

TRE MOT TRE

Den grafiske stilen i «Marvel vs Capcom 3» er tungt inspirert av tegneserieformatet som ifølge Capcoms amerikanske blogg skiller dette spillet fra for eksempel «Street Fighter IV».

Skillet mellom 2D og 3D-grafikk viskes ut på en særegen og levende måte som skiller dette fra andre spill i sjangeren, hevder utgiveren.

Og apropos «Street Fighter IV»; noen av karakterene er allerede røpet gjennom den første traileren til spillet – en filmsnutt du selv kan se nederst i denne saken.

Som vanlig i denne serien av slåssespill er det en salig blanding av figurer fra Marvel-universet og kjente, kjære spill fra Capcom. Det betyr at du blant annet finner Chris Redfield fra Resident Evil-serien og Ryu fra Street Fighter-universet i skjønn forening med supre superhelter som Hulken, Wolverine og Iron Man.

Kotaku spekulerer i tillegg til at disse spillfigurene også kan bli inkludert på rollelisten: Chun-Li (Street Fighter), Captain America, Super Skrull, Deadpool, Feilicia, Dante, Frank West («Dead Rising»), Mephisto, Black Widow og Doctor Doom.

Du får muligheten til å spille tre mot tre-kamper (Tag Team) og spillmotoren er en oppusset versjon av den du finner i «Resident Evil 5» og «Lost Planet 2», oppgir Capcom på sin amerikanske blogg.

«Marvel vs Capcom 3» lanseres våren 2011, og kommer ut både til PS3 og Xbox 360.

Se den første traileren her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3