Mestermøte i «Super Street Fighter IV»

Noen av landets beste i Street Fighter møttes til dyst for å teste ut Capcoms neste kampsportkjempe.

20. april 2010 17:00

Man kan lett kalle dem norgeseliten, de omlag 20 påmeldte som hadde funnet veien til Spaceworld Megastore sine lokaler i hovedstaden mandag ettermiddag.

Dette er nemlig noen av landets beste innen fightingspillsjangeren. På den måten kan man si at kampene som utspilte seg i underetasjen i Storgata var et uoffisielt Norgesmesterskap.

Det er fortsatt en drøy uke igjen før «Super Street Fighter IV» er ute i handelen, så det er vanskelig å spå om det var kriblingen etter å få prøve det kommende spillet først i Norge eller prestisjen ved å bli den beste i turneringen som fristet mest.

(NB! Se video nederst i saken).

De sist ankomne, som dermed ikke var forhåndspåmeldt til konkurransen, måtte ut i en intens kvalikkrunde før turneringen ble satt opp – og omtrent to timer med fartsfulle kamper utspilte seg på Arkade-maskinen plassert midt på butikkgulvet. Selvsagt med enda flere skuelystne dandert rundt.

Se også: Bilder fra arrangementet.

Det var to brødre, kjent som Tran og Bliredd når de trer inn i kampspillmodus, som gjorde opp om den aller gjeveste tittelen: Norgesmester i «Super Street Fighter IV»!

Til slutt kunne en verdig vinner kåres. De fire beste ble:

1 Tran
2 Bliredd
3 Taaj
4 Alfelicious

Mer rundt selve kampene og informasjon om hvordan de gikk, finner du på forumet til Round 1 KO-gutta som var sterkt representert i Spaceworld-butikken denne ettermiddagen.

Video fra «Super Street Fighter IV»-konkurransen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3