Xbox LIVE Marketplace har fått en liten godbit i dag, for ifølge Bizarre Creation rulles en åpen betatest av «Blur» ut fra og med i dag (6. april).

Du kan teste bilarkadespillet hele denne uken. Demoen inneholder muligheten for grisekjøring med opp til 20 spillere online og du kan prøve seks ulike baner.

Det var sjefdesigner Gareth Wilson hos utvikleren som først bekreftet dette i Kotakus podcast som ble publisert like før helgen.

 

Hamstre power-ups og kom først i mål.
Akkurat som i gode, gamle Mario Kart.

ONLINERACING PÅ MARIO-VIS

Motivet bak å gjøre denne betatesten tilgjengelig via LIVE var stor etterspørsel, skal vi tro Wilson.

Bizarre hadde rett og slett ikke flere betanøkler igjen etter å ha sparket i gang testperioden for noen uker siden.

Og siden det nærmer seg lansering er det sikkert ikke dumt å panikkteste spillet som baserer seg så mye på onlinespilling, heller.

Denne multiplayerdemoen rulles ut i dag, men kun på Xbox 360.

Grunnen til at PS3-eiere bare kan se langt etter denne sniktitten på det nye spillet fra utviklerne bak Project Gotham Racing-spillene er at man bare har hatt tid til å fokusere på Microsoft-konsollen til denne demoen – og at de fleste onlinebrukerne befinner seg på 360, forteller Gareth Wilson.

- Hvorfor kom den ikke til PS3? Fordi når vi skulle kjøre en beta er det vanskelig nok å forsøke å få ut en beta som ikke kræsjer hvert femte minutt mens vi forsøker å få ferdig selve spillet, sier Wilson til Kotaku.

- Å forsøke å få til en PS3-, Xbox- og PC-betaslipp samtidig er bare ikke mulig. Vi valgte Xbox fordi den, i sannhetens navn, har flere onlinebrukere enn PS3, fortsetter han.

Når spillet lanseres i slutten av mai, skjer det til alle tre plattformene. I skrivende stund har Major Nelson, som jobber med Xbox LIVE, oppdatert status på sin blogg med at demoen er ute og tilgjengelig på LIVE.

Om du er en av dem som er spent på å teste dette spillet og sitter parat med 360’en din, kan det også nevnes at Microsoft akkurat nå holder på å rulle ut en ny systemoppdatering som åpner opp for støtte av USB-minnestikker. Du blir bedt om å laste ned denne oppdateringen før du kan logge deg inn på LIVE og hente «Blur»-smakebiten.


«Blur» slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 28. mai.

Se video fra beta-testen som altså nå er tilgjengelig fra Xbox 360:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Luigi's Mansion 3

Det ultimate kosespillet for mørke høstkvelder.

Les mer

Anmeldelse: Star Wars Jedi: Fallen Order

Nesten kjemisk fritt for sjarme og engasjerende historiefortelling, men det gjør ikke så mye.

Les mer