Det lenge etterlengtede siste tilskuddet i Splinter Cell-serien, «Splinter Cell: Conviction» har vært utsatt en rekke ganger, men har endelig fått en dato skrevet i stein og er nå rett rundt hjørnet.

Spillet har kun vært annonsert til Xbox 360 og PC, men det har vært spekulert i om det kun vil være eksklusivt for Microsofts konsoll i en periode.

Det var nemlig tilfellet når Ubisoft i sin tid slapp det første spillet i serien. Den gangen kom det til først til Xbox, men kom senere på PlayStation 2, PC og Nintendo Gamecube.

 

Kall meg Nascar én gang til!

SOM Å LAGE BIL FOR INDY, NASCAR OG F1

Men nå tar spillets kreative regissør Max Beland i et intervju med Industrygamers.com livet av alt håp om å se «Splinter Cell: Conviction» på PS3.  

Han mener faktisk det er en fordel for kvaliteten på spillet.

- Vel, Splinter Cell ble opprinnelig bygget på Xbox og vi har et kjempebra forhold til Microsoft. Så Conviction er eksklusivt for 360, det kommer ikke til PS3, og det som er interessant er at det gir oss noen fordeler, sa han til Industrygamers.com og fortsetter.

- Vår sjefsprogrammerer snakket om det her om dagen og han sa at det å fokusere på én plattform gjør at du kan finjustere alt for den plattformen. Han sammenlignet det med en racingbil – du kan bygge en bil som kan kjøre Indy, Nascar og F1, men du kommer sannsynligvis ikke til å vinne noen løp. Hvis du vil vinne løp må du fokusere på en type.

Samtidig utelukker han ikke at det neste spillet i serien kanskje kan se dagens lys på andre plattformer.

- Kommer vi til å se neste Splinter Cell på andre plattformer? Det kan jeg ikke svare på, men det finnes ingen grunn til hvorfor vi ikke skulle gå til andre plattformer, sa Beland.

«Splinter Cell: Conviction» kommer til Xbox 360 og PC 29. april.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer