Valve annonserte detaljer fra The Passing-utvidelsen under Microsofts X10-event i februar, og da ble det forespeilet en lansering i slutten av mars.

Den offisielle L4D2-bloggen kunne nylig røpe at man nå har flyttet utgivelsen fra mars til «våren» - en såpass lite håndfast tidsramme at Valve kan få tid nok på seg til å gjøre ferdig The Passing.

Les også: Vår anmeldelse av «Left 4 Dead 2».
Les også: Vårt intervju med Valves Chet Faliszek fra E3 2009.

Prisen er i det minste fastsatt, og den er ikke så avskrekkende: 560 Microsoft-poeng eller drøye femtilappen er det du må betale for den første utvidelsen til zombieoverlevelsesspillet. Den slippes både til PC og Xbox 360.

 

Nye, blodige utfordringer
venter i «Left 4 Dead 2».

GOLFKØLLE VS. ZOMBIER

Valve fortalte under X10 at du kommer til å støte borti en ny zombierase, kalt Fallen Survivor.

Du får også hilse på tre av de fire personene fra det første «Left 4 Dead» og kan i tillegg utvide arsenalet med nye våpen.

Den offisielle bloggen har begynt å friste med mer innhold i forbindelse med at selve spillet har vært på tilbud via Steam, og her letter man ytterligere på sløret.

Det blir nye spillmoduser (ja, moduser i flertall) og man går i detalj rundt to av de nye våpnene: Du kan se frem til å kverke levende døde med en M60 eller gå i nærkamp med en golfkølle.

(Demonstrasjon av M60-geværet ser du i videoen nederst i denne saken).

Valve har så langt ikke spesifisert hva de nye spilmodusene går ut på eller sagt noe mer konkret rundt slippdatoen for The Passing. Men Chet Faliszek fortalte under X10 at man ikke stopper der for å utvide dette spilluniverset.

Cirka en måned etter lansering av The Passing vil man utvide også det første «Left 4 Dead» med en ekstra, nedlastbar pakke som lapper sammen historien mellom de to spillene - og forklarer hvordan den opprinnelige gruppen av overlevende kom frem til The Passing-området.

 

The Passing blir tilgjengelig som digital utvidelse til «Left 4 Dead 2» til Xbox 360 og PC «denne våren».

Se gameplay fra The Passing, med kommentarer fra Valves Chet Faliszek:

Annonse

Kommentarer