De største spillbutikkjedene får ofte informasjon konfidensielt fra spillutgivere for å hjelpe dem med å planlegge kampanjer og forhåndssalgsfremstøt – og slikt kan fort bli saftig sladder hvis denne typen opplysninger kommer på avveie.

Det kan ha skjedd nå.

For VG247 har publisert det de hevder er et hemmelige dokumenter fra GAME-kjeden, som blant annet gir oss lanseringsmåneden for Project Natal, «Call of Duty 7», «Crysis 2» og et nytt James Bond-spill – med mer.

Les også: Neste Call of Duty i Vietnam?

Mesteparten av disse titlene stammer fra Activision og gjelder Xbox 360-titler.

 

«Crysis 2» ute i butikkene
den 24. september?

«FALLOUT: NEW VEGAS» I OKTOBER?

Hvis disse opplysningene viser seg å være riktige, starter jula i år tidlig.

Først ut er «Crysis 2» og «Metal Gear Solid: Rising» som begge har fått datoen 24. september. I samme måned er også «Guitar Hero 6» og «Brink» satt opp, ifølge dette mystiske dokumentet.

Det er også «Fallout New: Vegas», «James Bond Racing» og «The Witcher: Rise of the White Wolf».

James Bond-bilspillet har ikke blitt avslørt offentlig enda, men man vet allerede at det er utviklerne bak Project Gotham Racing-spillene og nært forestående «Blur» som har fått oppgaven i fanget fra Activision.

«Call of Duty 7» (som heller enda ikke offisielt er annonsert) skal, ifølge GAME-lekkasjen som VG247 videreformidler, lanseres i oktober. Altså en måned tidligere enn forgjengerne i CoD-serien tradisjonelt har blitt lansert. I oktober kommer også en DJ Hero-oppfølger ut samt «Band Hero 2». Sistnevnte er en overraskelse, om dette viser seg å ha rot i virkeligheten, tatt i betraktning av at det første «Band Hero» på ingen måte ble en stor suksess.

Les også: David Guetta røpet «DJ Hero 2».
Les også: Dystre utsikter for musikkspillene.

Microsoft holder tett rundt lanseringsdatoen for sin nye bevegelseskontroller, Project Natal. Blant annet for å finte ut Sony som også brygger på mye av det samme med sin PlayStation Move, nylig ble demonstrert under GDC i San Francisco.

En oppføring av et spill kalt «Yoga Natal» allerede i oktober kan ha røpet at denne teknologien er på markedet på dette tidspunktet – og indikere at Microsoft har tenkt å lansere Natal tidligere enn først antatt.

Det er selvsagt all mulig grunn til å ta disse opplysningene med en klype salt, men på en annen side - det er fryktelig moro å bedrive litt god, gammeldags sladring…

Annonse

Kommentarer