David Guetta røpet «DJ Hero 2»

Stjerneprodusenten og DJ'en sier at han jobber med en oppfølger til «DJ Hero».

2. januar 2009 20:45

Tatt i betraktning at utgiveren bak et av 2009s beste musikkspill har lang tradisjon for å gi ut oppfølgere, kommer det neppe som en overraskelse at det nå blir nevnt et «DJ Hero 2».

Men dette er første gang noen som var involvert med det første spillet snakker åpent om en oppfølger. Activision sitter også med utgiverrettighetene til Guitar Hero-serien, en franchise som har gitt oss flere nye utgivelser hvert år siden denne sjangeren ble toneangivende for spillsalget.

Les også: Vår anmeldelse av «DJ Hero».
Se også: Skjermbilder fra «DJ Hero».

Bare i løpet av 2009 kom tenåringsalibiet «Band Hero», «Guitar Hero: Metallica» samt «Guitar Hero 5», i tillegg til «Guitar Hero: Van Halen» som ble sluppet i USA før jul, og som er ventet i Europa i februar. Alle disse er Activison-spill.

MER GUETTA I OPPFØLGEREN

«DJ Hero» introduserte oss for nytt tilbehør myntet på spillkonsollene og en ny tvist på det tradisjonelle formatet som til da hadde inneholdt mikrofoner, plastgitarer eller trommesett.

Platespilleren som er inkludert i spillpakken, lar deg spille mikser satt sammen av profilerte DJ’er med imponerende karrierer bak seg.

Blant dem DJ Shadow som PressFire fikk et eksklusivt intervju med under E3 i Los Angeles i sommer, men også størrelser som Eminem, Jay-Z, Grandmaster Flash og DJ Jazzy Jeff.

Guetta har hatt flere Topp 10-singler i 2009 - blant annet singelen «Sexy Bitch» sammen med Akon, «When Love Takes Over» som han ga ut med Kelly Rowland og Estelle-samarbeidet «One Love». I tillegg har han produsert «I Gotta Feeling» for Black Eyed Peas. Alt dette i løpet av fjoråret.

Les også: Se Rihanna versus The Killers.
Les også: Activision saksøker Gwen Stefani.

Franske David Guetta bidro også med mikser til «DJ Hero» så han vet forhåpentligvis hva han steller i stand etter uttalelsene som kom i en fersk prat med nettsiden Kelowna.com.

Activision har gjort Guetta til sin europeiske ambassadør for musikkspillet, og i intervjuet forsnakket han seg om planene rundt en oppfølger:

- Jeg syns det spillet er fantastisk, og jeg kommer til å jobbe med en nummer 2-versjon.

- Det er et virkelig crazy spill. Etter 10 minutter får du kicket en DJ bruker 10 års trening på å få, sier Guetta til Kelowna.com.

«DJ Hero» ble sluppet 30. oktober til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii.

Se grunnprinsippene fra «DJ Hero», forklart fra utviklerne:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3