«Lost Planet 2»-demo kommer snart

Du kan spille demoen av «Lost Planet 2» samme dag som GamesCom sparkes i gang i Köln.

15. august 2009 09:23

I en pressemelding fra utgiveren står det at «Lost Planet 2»-demoen slippes 19. august på Xbox 360. Demoen vil være tilgjengelig både for sølv- og gullmedlemmer, men sølv må vente en uke.

Produsent for spillet, Jun Takeuchi, bekreftet for en måned siden at demoen var på vei, og hintet samtidig om hva vi kan forvente oss av smakebiten. Det er en demo med coop-brett vi får, i følge Takeuchi.

FØRST PÅ XBOX 360

Spillet har enda ikke fått en offisiell lanseringsdato, men det er høyst sannsynlig at Capcom kommer opp med det under GamesCom.

Spillmessen i Tyskland starter samme dag som demoen legges ut på Xbox LIVE, 19. august.

Se også: Skjermbilder fra spillet.
Les også: Capcom utsetter oppfølgerne.

Alt vi vet til nå er at spillet skal ut i vinter, antagelig tidlig 2010, og at det mest sannsynlig kommer først på Xbox 360. Takeuchi og kompani har også har hintet om lansering på flere plattformer.  

Capcom la faktisk annonseringen av «Lost Planet 2» til Xbox 360, da en video på LIVE ble aller første livstegn på oppfølgeren. Det er imidlertid ventet at spillet slippes til PS3 og PC på et senere tidspunkt.

Se video fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3