Nintendo-sjefen beklager overfor Wii U-kundene

- Jeg mener alle funksjoner skal fungere umiddelbart.

29. november 2012 09:48

(PressFire.no): Det er nå over en uke siden amerikanske spillere kunne kjøpe seg Nintendos nye spillkonsoll – Wii U.

I den sammenheng har Nintendo fått kritikk for den store oppdateringen alle brukerne må hente ned over internett for å åpne funksjoner på maskinen.

Nå beklager Nintendo-sjefen Satoru Iwata overfor Wii U-kundene:

- Personlig mener jeg at brukerne skal kunne bruke alle funksjonene i en spillkonsoll idet de tar den ut av eska, forteller Iwata til IGN og fortsetter:

- Derfor beklager jeg veldig for at de som kjøper Wii U må hente ned den nedlastbare oppdateringen, som tar lang tid og at det finnes tjenester som ikke er tilgjengelig på lanseringsdagen for konsollen.

En rekke funksjoner var nemlig ikke klare før maskinen gikk i produksjon, og derfor valgte Nintendo heller å slippe en stor nedlastbar oppdatering til slippdagen.

Dette har vært et irritasjonsmoment for mange da oppdateringen på over én gigabyte for mange har tatt lang tid å laste ned.

I Norge åpner salget av Wii U fredag 30. november, og norske kunder må også laste ned den store oppdateringen for å åpne mange av funksjonene i maskinen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3