Kultspill med sexy undertøyskolleksjon

Understøysspesialist har latt seg inspirere av «No More Heroes 2».

21. mai 2010 13:18

Spillutgiveren Rising Star Games og undertøysspesialisten Bedtime Flirt har nå annonsert et unikt samarbeid om å lage sexy undertøy inspirert av kultspillet «No More Heroes 2: Desperate Struggle».

I sammenheng med spillets utgivelse 28. mai vil nettsiden www.bedtimeflirt.com legge ut en egen undertøyskolleksjon inspirert av tre rollefigurerer i spillet, og Bedtime Flirt-designer Johanna Robinson mener «No More Heroes 2» er det eneste spillet hvor dette lar seg gjøre.

- «No More Heroes 2» er det eneste spillet som passer til å ha sin egen undertøyskolleksjon.

- Vi har satt sammen en kolleksjon som er like stilig som spillet, og som forhåpentligvis blir like gøy.

- Det skal bli interessant å se hvem av de tre karakterene som blir den mest populære, sier hun i pressemeldingen.

Sjefen hos Rising Star Games, Martin Defries, mener dette er i tråd med spillet fordi «No More Heroes 2» handler mye om stil og «oser av kulhet».

Han sier også at teamet hos Bedtime Flirt har gjort en fantastisk jobb med å kopiere stilen til karakterene i spillet.

Ifølge pressemeldingen tilbyr det engelske undertøysmerket «stilfullt og oppsiktsvekkende undertøy som garantert vil gi et langvarig inntrykk».

No More Heroes-serien er kjent for å sikte på et litt voksnere publikum hvor det brukes mye humor krysset med både vold og sex uten å ta seg selv for alvorlig, noe som har gjort at utvikleren har blitt kalt «spillenes Tarantino».

«No More Heroes 2: Desperate Struggle» slippes eksklusivt til Wii 28. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3