«Sid Meier’s Pirates!» til Wii

Ny versjon tilpasset kontrollsystemet på Nintendo-konsollen.

5. mai 2010 14:22

2K Games har nå annonsert en Wii-versjon av piratspillet og klassikeren «Sid Meier’s Pirates!».

Her får du muligheten til å spille en piratkaptein i det karibiske hav på 1700-tallet, og har ifølge pressemeldingen fått mer «strømlinjede kontroller» for passe det bevegelsessensitive kontrollsystemet på Wii.

- Vi er store fans av Wii og tror «Pirates!» er det perfekte spillet å gi ut på plattformen, sier Sid Meier i pressemeldingen.

Den nye versjonen får også to nye minispill som ikke var med i verken i PC-versjonen fra 2004, Xbox-versjonen fra 2005 eller PSP-versjonen fra 2007. De to nye minispillene er kanonskyting og dirking, og dessuten vil det nye spillet til Wii ha flere muligheter for å forandre og tilpasse rollefigur og skip.

«Sid Meier’s Pirates!» er et actioneventyr med strategiske elementer hvor du med skip, mannskap og en dose sjarm kan erobre andre skip, byer og kvinner.

Det nye spillet er opprinnelig en remake av originalen som kom til Commodore 64, Apple II, Amstrad og PC i 1987. En versjon kom også til Amiga, Atari og NES senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3