Nye Zelda-rykter

Spreke rykter fanget opp fra et japansk forum.

21. januar 2010 10:49

Ifølge Joystiq har et japansk forum nå sluppet rykter om hva vi kan forvente av det nye Zelda-spillet til Wii.

Og det kan se ut som det nye spillet blir annerledes enn den «vanlige», standardiserte Zelda-formelen.

- Spillet vil være veldig annerledes enn den tradisjonelle verden/dungeon/verden-stilen.

- Link vil være høyre- eller venstrehendt alt etter hva du velger.

- Utviklingen fokuserer nå på spillmekanikk og spillbarhet, mens dungeons, historie og rollefigurer fremdeles planlegges. Deler av historien involverer en eier av et vertshus og hennes yngre sønn.

- Jenta (se bildet) på det eneste viste bildet fra spillet kan få navnet Adelle, Adella eller Aderu. Hun kommer ikke nødvendigvis ikke til å se ut som på bildet. Hun kommer heller ikke til å være med Link gjennom hele spillet, men hun kommer til å kommunisere med Link gjennom sverdet.

- Sverdet er ikke Master Sword, men det vil utvikles og få låst opp nye egenskaper i løpet av spillet.

- Det blir kamp på hesteryggen, og hesten (som kan bli Epona, selv om det kan være et kallenavn i oversettelsen fra japansk) vil være mye bedre for å unngå hindringer.

- Link i dette spillet kan være den vi kjenner fra Hero of Time fra Ocarina of Time, selv om dette spillet kan inneholde tidsreiser, og verden kan inneholde mer enn Hyrule, og kan faktisk være utenom Hyrule i det hele tatt. Noe som kan tyde på en direkte eller indirekte oppfølger til Majora’s Mask.

Men som Joystiq påpeker er dette foreløpig KUN rykter.

Etter det banebrytende «The Legend of Zelda: Ocarina of Time», som fremdeles regnes som et av tidenes beste spill, ble «oppfølgeren» «Legend og Zelda: Majora’s Mask» en omdiskutert tittel som ikke falt i smak hos noen spillere.

Spillet hadde en tidssyklus på tre dager, noe som føltes som tidspress for mange som spilte spillet, men spillet var også mørkere enn forgjengerne.

Spillmagasinet Edge refererte til spillet som «det rareste, mørkeste og tristeste av alle Zelda-spill».

Men tross kontrovers høstet spillet stort sett gode anmeldelser og er nå tilgjengelig via Wii Virtual Console.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3