(PressFire.no): På fredag er det duket for mer innhold til «Super Mario Maker 2» til Switch.

Oppdateringen, som er gratis, legger til en rekke nye fiender (som kaktusen Pokey), en del nye blokker (som en isblokk med mynter i) og andre ting som sikkert vil la folk lage enda vanskeligere baner.

Men mest spennende er introduksjonen av Master Sword – altså sverdet fra «The Legend of Zelda»-serien. Når Mario plukker opp denne gjøres han rett og slett om til Link, med en rekke endringer i hvordan spillet spilles.

For eksempel vil Link kunne bruke sverdet og skjoldet sitt til å angripe eller forsvare seg mot fiender, og han har en pil-og-bue som kan skytes i tre retninger. Han kan lade opp sverdet for å gjøre et løpeangrep eller stupe nedover med sverdet under seg.

Til slutt har han også bomber som kan brukes til å ødelegge blokker. Det blir med andre ord en litt annen tilnærming til hvordan man greier baner. 

Nintendo legger også til en egen speedrun-modus som lar deg konkurrere med andre om å greie baner kjappest – og du vil se 100 andre «spøkelser» (fra andre spillere) spille samtidig som deg.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sekiro: Shadows Die Twice» årets spill under The Game Awards

Men «Disco Elysium» med flest priser.

Les mer

- Kødder med forventningene du har til et rollespill

«Disco Elysium» er noe helt unikt. Her er ukas Rad Crew podcast.

Les mer