(PressFire.no): Det har kommet mer informasjon som vitner til at Nintendo har tenkt å lansere Super Nintendo-spill på Switch etter hvert. Denne gangen ser det ut til at de tenker å gi ut en trådløs SNES-kontroller til konsollen.

En observant ResetEra-bruker fant nemlig ut at Nintendo for noen dager siden hadde lagt inn en registrering og søknad til en slik kontroller til de amerikanske kommunikasjonsmyndighetene FCC.

FCC tar for seg sertifiseringen av produkter om inneholder trådløse sendere eller mottakere, og regulerer blant annet hvilke frekvenser som kan brukes.

Med registreringen var det også et bilde av noe som ser ut til å være en SNES-kontroller.

Så hvorfor tror man at dette er en Switch-kontroller? Bak på kontrollertegningen er nemlig produktnummeret, HAC-042. «HAC» er i starten på både produktnummeret til Switchen selv, i tillegg til alle offisielle tilleggsprodukter.

HAC-15 er for eksempel den venstre Joy-Con-kontrolleren.

Det hele kommer etter en rekke pek mot Super Nintendo-spill til konsollen tidligere. For eksempel dukket det opp referanser til både en SNES-emulator og en rekke spill i kildekoden til programvaren på Switch for en stund siden, og det har også tidligere blitt funnet ikoner for SNES-kontrollere der.

Det skal også nevnes at Nintendo ga ut tilsvarende trådløse NES-kontrollere til da NES-spillene kom på Switch.

Men når vi kan forvente noe som helst er det bare fåglarna som vet. Og Miyamoto, da. Nintendo har fått innvilget seks måneder med sperring på alle bilder som er vedlagt søknaden, så en skulle tro at den avsløres innen da.

Annonse

Kommentarer