(PressFire.no): Det viser seg at «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» fortsatt har noen triks opp i ermet.

Sist ute er en gøy easter egg, der «Zelda Wind Waker» sitt startområde, Outset Island, faktisk er å finne i «Breath of the Wild» – i form av landsbyen Lurelin Village. Plasseringen av hus, et utkikkstårn og andre ting er veldig likt, det var bare ingen som har fått det med seg. Før nå.

Eller, det er i hvert fall det alskens nettsider verden over skal ha oss til å tro. Alt stammer fra en YouTube-video fra kanalen GameXplain, hvor stemmemannen plutselig innså at Lurelin og Outset lignet på hverandre.

Det er en skøyal sak, og en fin agurknyhet for sommermåneden, så derfor kjørte vi opp et kart over Lurelin Village, klistret det over en modell-viewer av Outset Island, markerte husene og utkikkspostene...

Og så viser det seg at de slett ikke ligner på noen måte. Jaja. Behold:

Ikke bare er det 50 prosent flere bygninger i Lurelin, men alt av bygninger og brygger er på feil plass, samme hvilket hus man sentrerer på. Sånn i tillegg til høydeforskjellene. Arkitekturen på bygningene er ikke i nærheten av å være lik heller.

Det eneste som ligner er et det er vann i nærheten, palmer og noe sand, noe som er vanskelig å unngå på Outset Island, fordi ...det er en Island. Faktisk to øyer, med to broer mellom.

GameXplain har heller ikke fått med seg at Outset faktisk er på toppen av et fjell (et sentralt historiepunkt i spillet), så at det er fjell i nærheten er ikke så rart.

Jaja.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer