Luigi og Gooigi byr opp til co-op i «Luigi's Mansion 3»

Se ny trailer her.

11. juni 2019 20:00

(PressFire.no): Nintendo viste litt mer av «Luigi’s Mansion 3» under deres Direct-sending før årets E3.

Mario og gjengen tar inn på et digert hotell (som ser ut som en haug hoteller stablet oppå hverandre), men alle untatt Luigi

Han har en ny støvsuger denne gangen, som i tillegg til å ghostbuste opp spøkelser nå også skyter ut sugekopper. Disse kan festes i ting og tang for å hjelpe til med å dra de vekk.

Nytt er også at du kan spy ut en gørr-versjon av Luigi fra støvsugeren, kalt Gooigi. Denne slimvarianten kan passere gjennom gittere eller tråkke harmløst på pigger, og du bytter mellom hvem du styrer.

Spillet får to flerspillermoduser. Den ene er en ren coop-modus der spiller nummer to styrer Gooigi i historiedelen, mens den andre er en egen modus hvor opp til åtte spillere skal komme seg gjennom en skyskraper gjennom både samarbeid og konkurranse.

Det var en tilsvarende modus i «Luigi’s Mansion» på 3DS om du spilte det, men her skal du også hjelpe en gruppe Toad-er å komme seg ut.

Vi fikk ikke noen konkret dato enda, men spillet kommer en gang i 2019.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3