(PressFire.no): Nintendo presenterte i natt sitt kommende «Super Mario Maker 2», oppfølgeren til spillet som lot deg snekre egne Mario-baner på Wii U i 2015.

Som i det spillet er det her om å gjøre å lage sine egne plattformbaner med alskens innhold fra «Super Mario Bros.», «Super Mario Bros. 3», «Super Mario World» og «New Super Mario Bros.».

Spillet har noen nyheter fra forrige gang – i tillegg til en rekke nye fiender, blokker og lyder, er det nå også mulig å lage skråplan, rullende baner og å bytte til innholdet fra «Super Mario 3D World».

Sistnevnte inneholder så mange nye elementer at disse banene kun har eget innhold, og ikke kan mikses med ting fra de tidligere spillene i serien.

Det er også lagt til en egen historiemodus der Mario må fullføre hundre Nintendo-lagde baner for å sanke penger til å gjenbygge prinsesse Peach sitt slott etter Bowsers herjinger.

Nintendo avslørte også at det nå er støtte for flerspiller, opp til to personer kan lage baner sammen, mens opp til fire kan spille disse sammen på nett, enten mot hverandre eller på lag.

Det er derimot ikke sagt noe om fire spillere kan spille på samme konsoll uten å være koblet til nett.

Som i det forrige Mario-byggespillet kan du også her laste opp (og ned) baner til en sentral database, men dette sperres nå bak Nintendos nye online-abonnement sammen med selve spillingen.

Lansering er 28. juni i år.

Annonse

Kommentarer