Nintendo: – Vi skal ikke vise en ny Switch under E3

Men enda flere sier to nye versjoner av maskina er på vei.

25. april 2019 13:16
Dropper Nintendo docken?

(PressFire.no): Det har versert rapporter og rykter om kommende oppdateringer til Switch-maskina i en stund nå. Flere nettsider og aviser mener å ha kilder på at det kommer to nye versjoner i år:

En billigere variant, og en «pro»-versjon som skal være en oppdatert utgave med litt mer trøkk under panseret og bedre skjerm.

Sist ute er Bloomberg, som sier de har to kilder på at den billigere varianten vil kunne komme allerede mot slutten av juni. Dette skal visstnok være en variant som skal «ta over» for 3DS-publikummet, og det spekuleres i om den dropper dock-funksjonaliteten.

Men nå har Nintendo selv gått ut og sagt at selv om de jobber med ny hardware, så skal de ikke vise fram noe rundt E3-tidene.

- Som en generell regel så jobber vi alltid på ny maskinvare, og vi kommer til å annonsere det når vi har noe å selge, sier Nintendo-sjef Shuntaro Furukawa under et investormøte.

- Men vi har ingen planer om å annonsere noe under årets E3 i juni.

Samtidig skal også Nintendo gi ut Switch i Kina fremover. De har inngått et partnerskap med kinesiske Tencent og skal ha levert inn søknader til myndigheten for å kunne gi ut maskina der.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3