Yoyoyo.

(PressFire.no): Vi har alle vært der. Seieren i «Mario Kart» er i boks. Vennene i sofaen forbanner seg, du hånler idet målstreken kommer mot deg.

Så plutselig… et blått skall, ut av ingensteds. Kompisene kjører forbi. Vennskapene blir aldri de samme igjen, og vips så er man på en nedoverpekende spiral som ender i grøftefyll, ugly crying og store Amazon-bestillinger man ikke husker dagen etter.

Vi har alle vært der.

Men det var nok ekstra kjedelig var det for kanadieren Max «Skilloz_», som lenge har speedrunnet «Mario Kart 8», og som forleden dag var nære en verdensrekord i spillet.

På Star Cupens siste bane, Wario Mountain, lå det an til at han endelig, endelig, skulle knuse verdensrekorden til «Draco655». Star Cupen består av tre andre baner, men der han hadde et par sekunder etterslep på disse, lå han nå godt i front etter et nært plettfritt løp.

Det skal også nevnes at dette er på spillets desidert vanskeligste modus, 200CC, hvor alt går i megatempo.

Men akk, Nintendo-gudene hadde tatt sabbat. Et blått skall fra helvete i anmarsj skapte uro. Skilloz_ ble nervøs, bomma på boosten i nest siste sving, og ble truffet centimetere fra mållinjen.

Et sekund for mye. Ingen verdensrekord. Overraskende nok ikke mye sinne heller. Jeg tror sannelig jeg er mer forbanna. Se selv:

Annonse

Kommentarer