(PressFire.no): Alarmen gikk hos flere studenter og foreldre på en skole i USA denne uka etter at noen hadde tegnet en spillogo på en tavle.

I et brev sendt ut til alle elever og foresatte, og postet på Twitter, ble et rykte om en potensiell skyteepisode adressert:

For noen hadde på en tavle i et klasserom skriblet «7. desember, tid for ».

Dette ble oppfattet av enkelte elever som en trussel, og flere trodde en potensiell skoledrapsmann hadde tegnet et kikkertsikte – med dato for en eventuell skoleskyting.

Skolens administrasjon skal ha fått inn flere tips om saken, og valgte å gå til politiet – som så etterforsket det hele og sendte ut brevet.

I brevet forklares det for skremte foreldre at skribleriet slett ikke viser et kikkertsikte, men rett og slett logoen til «Super Smash Bros.»-serien – hvor det nyeste spillet i serien har lansering i morgen.

- Situasjonen ble etterforsket sammen med politiet. Symbolet ble funnet å være symbolet til et dataspill som skal lanseres 7. desember. Skriveriet på tavlen var bare en forventning til spillets utgivelse.

- Fra dette begynte ryktene å spre seg, og økte i omfang til noe større og større. Flere av avskuddene til ryktet ble rapportert til politiet og administrasjonen. Med all informasjonen vi har, har det blitt bestemt at det aldri har vært en trussel, bare en misforståelse rundt beskjeden om dataspillet.

Her er forøvrig «Smash Ultimate»-logoen til sammenligning:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer