(PressFire.no): I dag hadde Nintendo en egen Direct-sending dedikert til det kommende slåssespillet «Super Smash Bros. Ultimate».

Av nyekommere til spillet finner vi «Street Fighter»-slåsskjempen Ken, «Pokémon»-udyr Incineroar fra «Sun» og «Moon»-spillene i serien og en faktisk Piranha-plante fra «Mario»-serien.

Sistnevnte kommer etter lanseringen av spillet en gang, og er gratis for de som kjøper spillet innen 31. januar neste år.

Spillregissør Masahiro Sakurai kunne også avsløre at fem andre figurer vil komme som DLC-tillegg etter spillet er ute. Disse vil koste rundt 50 kroner hver og komme med én ny bane og ekstra musikk.

En samlepakke med alle fem kan også kjøpes ved lansering, men Nintendo sier de ikke har begynt å lage de ekstra figurene enda, og anbefalte folk å bare kjøpe om de virkelig har trua.

«Spirits» er en slags eventmodus for spillet der du fester spesielle figurer fra gamle og nye spill til slåsskjempen din for en boost i styrke, avhengig av attributtene til «spirit»-en.

Spillet får forøvrig også en ny historiemodus kalt «World of Light», der samtlige figurer i spillet må «reddes» etter at en mystisk fiende har omgjort de til slemme «spirits». Du starter med Kirby, den eneste som kom seg unna i tide, og må besøke alle de forskjellige spilluniversene, som også inkluderer boss-kamper satt til de forskjellige spillene.

Spillet kommer 7. desember.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dangerous Driving

- Elsker ideen, men det skorter på gjennomføringen.

Les mer