(PressFire.no): Et av lanseringsspillene da GameCube kom ut i 2001 var «Luigi’s Mansion» - den første gangen Marios bror fikk sitt eget spill til lanseringen av en ny konsoll.

I spillet var Luigi blitt den reneste ghostbuster der han dro rundt med støvsuger for å fange spøkelser (og en absurd mengde penger).

En oppfølger skulle komme først i 2013 med «Luigi’s Mansion: Dark Moon» til 3DS, og siden har det vært ganske tyst fra den grønne rørleggeren med støvsugeren – inntil Nintendo avslørte en nyversjon av originalspillet under årets E3.

Remaken vil få en egen samarbeidsmodus for to spillere og en boss rush-modus, kunne Nintendo fortelle under nattens Direct-sending.

Flere var nok litt hoderystende til at remaken bare kommer til 3DS, men de er nok mer fornøyd med at Nintendo avslørte et splitter nytt spill i serien – denne gangen til Switch.

Så langt heter spillet «Luigi’s Mansion 3», og vi har bare en liten teaser-trailer som viser Luigi vandrende rundt i nok et stort hus – nå med muligheten til å hoppe og skyte sugekopper.

Spillet kommer i løpet av 2019.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer