Square Enix annonserer «Lord of Arcana»

Actionspill for fire spillere til PSP.

2. juli 2010 11:09

Den japanske spillgiganten Square Enix har annonsert et nytt actionspill for PSP. Det nye spillet har fått navnet «Lord of Arcana» og er et spill som er laget med tanke på at opp til fire skal kunne samarbeide i kampen mot monstre.

Handlingen skal foregå i en fantasiverden kalt Horodyn, hvor en stein kalt Arcana er nøkkelen til fred og fordragelighet. Larry Sparks hos Square Enix tror blant annet grafikken og flerspillerdelen er nøkkelen til suksess.

- Med utrolig grafikk og intens action mikset med fantastisk flerspiller i samarbeid og vesener designet av flere verdenskjente illustratører, er «Lord of Arcana» et spill du ikke bør gå glipp av, sier merkevaresjef hos Square Enix, Larry Sparks, i en blogg.

I «Lord of Arcana» må spillerne reise ned i en mørk underverden for å slåss mot kraftige vesener for å få tak i den mystiske steinen, Arcana. Kampsystemet i spillet blir beskrevet som enkelt å lære, men vanskelig å mestre.

Basert på den sparsommelige dosen med informasjonen som er sluppet om spillet, har allikevel flere utenlandske medier allerede omtalt «Lord og Arcana» som Square Enix sitt forsøk på å lage en Monster Hunter-aktig serie.

Monster Hunter-serien har hatt en enorm suksess på PSP i Japan og har bidratt til at PSP er blant de mest solgte konsollene i landet de siste årene.

Ingen slippdato har blitt annonsert for «Lord of Arcana», men ifølge Larry Sparks kommer det «snart».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3