Norske Arman tok tredjeplass under «Street Fighter»-VM

16. desember 2019 14:32

(PressFire.no): Det ble tredjeplass på nordmannen Arman «Phenom» Hanjani under finalearrangementet i Capcom Cup 2019 – som kan sies å være verdensmesterskapet i «Street Fighter 5».

Nordmannen startet finalerundene på vinnersiden av turneringen etter å ha slått 2013-mester Naoto «sako» Sako, Adel «Big Bird» Anouche og Ryota «John Takeuchi» Takeuchi i de innledende rundene.

Der møtte han i første runde Derek «iDom» Ruffin, som ble for sterk med sin Laura og sendte vår mann ned på tapersiden. Ikke at det så ut til å påvirke han nevneverdig, for Hanjani slo ut både japanerne Hajime «Tokido» Taniguchi og Kenryo «Mago» Hayashi på rappen.

Det var derimot rimelig nære i kvartfinalen i loser’s bracket, hvor Hanjani møtte Akuma-spiller Taniguchi.

De to var omtrent så jevngode som det var mulig å få det, og kampen ble spilt fram til tiden gikk ut – Hanjani vant bare takket være en halvdesperat kombo på slutten som ble blokkert, men som likevel gjorde akkurat de millimeterene med skade som skulle til for å avslutte med mest liv (se slutten her).

I semifinalen ble det derimot nok en kamp – og nok et tap – mot «iDom», som til slutt kunne heve trofeet etter en helamerikansk finale mot Victor «Punk» Woodley. Dermed stoppet det på tredjeplass for Nordavind-spilleren.

- Jeg er trist for at jeg ikke greide å spille bra nok til å komme meg helt i mål, skriver Hanjani på Twitter, og virker med det sulten på å skulle forbedre seg.

Hanjani drar med seg omtrent 190 000 kroner i premiepenger for tredjeplassen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3