Se to nye «Death Stranding»-trailere og én gameplay-video

Og sopp som vokser på piss.

19. august 2019 22:28

(PressFire.no): Hideo Kojima var oppe på scenen under Gamescom-konferansen mandag kveld for å vise en liten dunge nye trailere fra det kommende «Death Stranding».

Litt mer info som setter puslespillbitene litt mer på plass, som for eksempel hvorfor hovedpersonene ofte har med seg babyer i en tank på magen. Det viser seg at våre helter må ha med seg disse babyene for å kan se de skumle skikkelsene fra de tidligere trailerene.

Disse er «BB»-ene er koblet sammen på en eller annen måte til moren sin, et lik som ligger i en by en plass, og må periodemessig «synkroniseres» med denne.

Babyen må også passes på underveis, og man må kose med den dersom den blir lei seg om du ramler ned en fjellskrent eller mister den.

Sjekk ut to trailere og en gameplay-snutt under her, hvor hovedfiguren pisser fram en sopp. Det virker som om det popper opp sopper der spillere urinerer, knyttet sammen via internett, og Kojima sier noe bra vil skje om mange miger på samme plass.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3