- «The Last of Us II» kommer i fe…

Avslørte nesten en mulig lanseringsdato.

17. juni 2019 12:26

(PressFire.no): Det er i et videointervju at Ashley Johnson, stemmeskuespilleren bak Ellie, nesten avslører en mulig lanseringsdato for svært etterlengtede «The Last of Us II»

Det er helt på slutten av intervjuet at programlederen spør om en lanseringsdato, men kun rekker å si at «jeg tror det kommer i fe…» før hun blir avbrutt. Du kan selv høre det på én time og sju minutter.

Selv om hun ikke rekker å si ferdig setningen er det ikke så mange måneder som ligner på «fe…» utenom februar.

Dette er også noe Kotaku-journalist Jason Schreier delvis kunne fortelle i forrige måned – han hørte at den opprinnelige datoen var i november, men at det ble flyttet til starten av 2020 – muligens februar.

Spillet ble opprinnelig annonsert i 2016, men Naughty Dog og Sony har foreløpig vært helt tyst om en utgivelsesdato av «The Last of Us II».

I 2017 mente komponisten av musikken at det kom til å bli sluppet i 2019, men en dato har fremdeles vært fraværende fra Sony.

Det hører også med til historien at Sony droppet årets E3 og er forventet til å annonsere sin nye Playstation-konsoll i løpet av året.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3