Sjekk ut første smakebit av selve spillingen i «Final Fantasy VII»-remaken

Endelig fikk vi se slåssesystemet i aksjon.

11. juni 2019 15:49

(PressFire.no): Square Enix viste fram en hel del fra «Final Fantasy VII»-remaken i natt, inkludert den første skikkelige kikken på hvordan selve spillingen foregår.

Presentasjonen tok for seg starten av spillet, og vi fikk se kamper mot både fotsoldater og bosser.

Som vi visste fra før er det et hakket mer aktivt slåssesystem denne gangen, der du flytter deg rundt og «hack and slash»-er deg gjennom fiendene i sanntid. Dette fyller opp en måler du har, som igjen lar deg utføre spesialtriks.

Men når det kommer til disse spesialangrepene (eller bruken av gjenstander) så stanses tiden og du må navigere mer velkjente menyer og velge fiender for å utføre de. Dermed blir det en slags hybridvariant, dette.

Du kan derimot velge å legge enkelte spesialangrep til hurtigknaster på kontrolleren din, og dermed hoppe over hele meny-delen, om du skulle ønske det.

I demonstrasjonen (som du ser under her), får vi se Cloud og Barret banke opp en av spillets første bosser.

Spillet skal lanseres i episodeformat, og det er ikke visst hvor langt vi får spilt i den første utgaven. Lansering er 3. mars neste år.

Her er først den nye traileren til spillet (som inneholder Tifa!), før du har hele gameplay-presentasjonen under den:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3