(PressFire.no): Square Enix viste endelig fram deres kommende «Avengers»-spill, som utvikles av Crystal Dynamics i samarbeid med Eidos Montreal.

Vi fikk se en video som viste starten på eventyret. Det er Avengers Day, dagen hvor gjengen skal hedres, og også åpningen av deres nye hovedkvarter i San Fransisco.

Deres helicarrier er tilstede, og har nå en eksperimentell energikilde – som det dukker opp en gjeng bad guys for å stjele. Det ender i blodbad både i byen og på hangarhelikopteret, og Captain America stryker øyensynlig med.

Avengers får skylden for det hele og blir både hatet oppløst. Fem år etter dette truer en stor ondskap jordkloden, og de må igjen samle seg (har vi ikke hørt denne historien før?).

Spillet er spillbart både alene og sammen med tre andre venner på nett, kan utviklerne melde.

Det virker som det bare er fem i Avenger-gjengen til å starte med, men mer innhold skal komme etter lanseringen uten ekstra kostnad, og vil fleshe ut historien med ekstra superhelter og områder – vi fikk et lite glimt av Hank Pym fra «Ant-Man», for eksempel.

Merkelig nok fikk vi ikke se noe fra selve spillingen. Vi må vente til dørene åpner for selve E3-messa tirsdag kveld for det.

Spillet lanseres 15. mai 2020 PlayStation 4, Xbox One, pc og Stadia. En tidlig beta-test skal komme til PS4, og den konsollen vil også få noe eksklusivt stæsj, ifølge Square Enix.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer