(PressFire.no): Det nyeste From Software-spillet, «Sekiro: Shadows Die Twice», slår selskapets salgsrekorder som bare det.

Det melder utgiver Activision, som sier spillet solgte to millioner eksemplarer på bare ti dager. Dette er tallene fram til 1. april, så enda flere salg er nok kommet inn også.

Spillene de lager i samme sjanger har progressivt solgt bedre og bedre over årene: «Dark Souls» 2,37 millioner på halvannet år. «Dark Souls 2» nådde 2,5 millioner på et år, og «Dark Souls 3» brukte noen måneder på å nå tre millioner.

«Bloodborne» brukte rundt seks måneder for å nå to millioner solgte. Dette er med andre ord bra nyheter for From både økonomisk og statusmessig, som ikke er blant de største utviklerhusene i verden.

Vår anmelder skyggebokset rundt i leiligheten i glede etter å ha spilt spillet også:

- «Sekiro: Shadows Die Twice» er like torturerende vanskelig som det er deilig å mestre, og kombinasjonen av føydalsettingen, utspekulert sniking og et enda mer hektisk og presist kampsystem er akkurat det spranget From-oppskriften trengte for å føles så relevant som den fortjener i 2019, skreiv han.

Annonse

Kommentarer