Nå kan du endelig spleise sammen «Fortnite»-kontoene dine

7. februar 2019 14:00

(PressFire.no): Epic Games har endelig lagt ut verktøyene for å kunne spleise sammen flere «Fortnite»-kontoer.

Den etterlengtede funksjonen lar deg samle sammen flere kontoer som har blitt opprettet på diverse konsoller – slik at all progresjon og kjøpte ting blir samlet.

Funksjonen ble annonsert som et svar på hele balubaen der PlayStation-spillere ikke fikk lov til å bruke kontoer opprettet på Xbox One eller Switch (og motsatt). Sonys crossplay-nekt betydde at folk måtte ty til å starte helt på nytt, kjøpe V-Bucks separat og generelt ha det litt tristere i livet.

Selve er såre enkelt, du logger deg inn på nettsidene til spillet, velger to kontoer du ønsker å spleise, og logger så inn på begge i tur og orden. Vips fallera, og de er nå blitt én.

Det er noen ting å huske på, riktignok: Den ene kontoen må ha blitt spilt på en Xbox One eller Switch før 28. september 2018, og den andre må ha blitt spilt på en PlayStation 4.

Du kan heller ikke slå sammen kontoer som har blitt bannlyst eller skrudd av.

Til slutt så tar det hele litt lang tid. Når du først har fått teipet sammen to kontoer, tar det to uker før alt av in-game gjenstander og V-Bucks faktisk flyttes over.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3