(PressFire.no): Jadda, det gikk jo ganske kjapt det. PlayStation Classic kom ut for tre dager siden, og nå er den allerede knekt åpen av kodesnokere.

For et par dager siden ble det klart at konsollen kjører en helt vanlig, og veldig åpen, emulator. Ved å koble til et tastatur kunne folk få opp menyen til emulatoren ved å trykke på ESC-knappen, for eksempel.

Nå har noen faktisk fått brutt opp konsollen såpass at de greier å kjøre spill som

I en video har Twitter-bruker @bakueikozo koblet til en USB-minnepinne til konsollen og fått den til å kjøre et PS1-spill som ikke ligger pre-installert på konsollen.

Spillet han kjører er «Tokimeki Memorial: Forever With You».

Andre har også fulgt opp eksempelet og kjørt spill som «Crash Bandicoot» og pc-versjonen av «Doom». Visstnok skal Sony ha latt signeringen av programvare på konsollen vært åpen (nøkkelen er ikke privat), noe som kan åpne opp for oppdateringer av selve operativsystemet.

Vi tipper det går svært kort tid før det hele er sydd sammen til et enkelt program du kan kjøre på pcen din som lar deg kjøre hva du vil på minikonsollen – slik det også er med Nintendos NES- og SNES-varianter.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer