(PressFire.no): Nå står ikke verden til påske – først ga Sony etter for presset og åpner for spilling på tvers av plattformene, og nå kommer en annen svært etterlengtet funksjon – å bytte kallenavn på PlayStation Network.

Det har lenge vært en etterlengtet funksjon av spillerne – faktisk helt tilbake til PlayStation 3-dager – og i det siste har det gått rykter om at en ordning endelig er å vei.

 

Første gratis, men så koster det penger

Og nå kommer det fra offisielt hold – muligheten kommer og skal først ut til de som er med på å teste nye funksjoner – såkalte Preview Program.

Det var den gode nyheten – den dårlige er at det første byttet blir gratis, men at det etter dét vil koste penger.

I likhet med navnbytte på Xbox vil det også hos Sony koste ti dollar (rundt 80 kroner med dagens kurs) med navnbytte etter første gratisrunde – eller rundt 5 dollar for de med PlayStation Plus.

 

Behold gammelt navn sammen med det nye?

Videre har de implementert en løsning hvor du kan beholde det gamle navnet ditt som et tillegg, for at venner skal skjønne overgangen.

Sony gjør imidlertid oppmerksom på at systemet kanskje ikke er helt sikra mot navnbytte på tvers av alle plattformene deres, og at de derfor har en «nødspake» for å reversere navnbyttet.

Planen skal være at løsningen blir testet til slutten av november og at den rulles ut på starten av 2019.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer