(PressFire.no): Det var i mai måned at amerikaneren Tyler Schultz tydde til Twitter for å be utviklerne av det nylig utgitte «Spider-Man»-spillet om hjelp.

Han ønsket å fri til sin samboer Madison, og lurte på om Insomniac kunne hjelpe ham.

- Er det noen måte dere kan legge til en easter egg i spillet der det står «Madison, vil du gifte deg med meg», spurte han – tydeligvis ikke så redd for at hun kom til å se meldingen.

Og han fikk svar fra utviklerne, som etter litt frem og tilbake ble enige med Schultz om å legge til en beskjed som et skilt på utsiden av et av spillets kinoer.

Da spillet kom ut forrige fredag var beskjeden å finne, med et klart og tydelig «Maddie, will you marry me», og frieriet kunne gå i gang. Men viser det seg at det hele tok en ulykkelig vending.

I en nå slettet YouTube-video forteller Schultz at det utenkelige skjedde for litt siden: Madison slo opp med han noen uker før spillet kom ut, og dermed var den hemmelige beskjeden til ingen nytte.

Enda verre – hun slo opp med han og ble sammen med broren hans. Ouch.

Oppdatering: I en samtale med Kotaku avkrefter Maddie dette selv. Hun sier forholdet med broren bare er et vennskapelig forhold.

- Dette går kanskje ned i historiebøkene som det tristeste easter egg-et, sier han i YouTube-videoen.

Nå har en av utviklerne hos Insomniac spurt, også via Twitter, om Schultz ønsker at de patcher ut beskjeden. Han avslo først, men skiftet så mening.

Han sier nå til Kotaku at han ønsker at de bytter ut meldingen med en hilsen til hans avdøde bestemor – som var den som fikk han til å bli en fan av «Spider-Man».

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer