(PressFire.no): På tidlig nittitallet jobbet DICE, den gangen Digital Illusions, med et «Metroid»-og «Turrican»-aktig plattformspill for Sega Mega Drive, Sega Mega CD og Commodora Amiga.

Spillet var opprinnelig utviklet med tanke på Amiga, men Psygnosis ville gi det ut som et eksklusivt Sega Mega Drive-spill.

Da Psygnosis begynte å ane at Sega Mega Drive ikke gjorde det så godt valgte de å dra ut pluggen på 13 spill-prosjekter på ett og samme møte, hvor «Hardcore» gikk med i dragsuget. Spillet var den gangen så å si ferdig, men ble lagt i en skuff og glemt.

Men nå har Strictrly Limited Games klart å finne koden og ferdigstilt den – og det blir nå gitt ut på Playstation 4 og PlayStation Vita.

Ifølge skrivet fra spillselskapet er flere av folka som den gangen jobbet på spillet med på laget – inkludert en av de fire grunnleggerne av DICE – Fredrik Lijegren.

- Jeg vet hvor mye kjærlighet, svette og hardt arbeid som gikk inn i å lage «Hardcore» av alle de involverte. Derfor synes jeg det er fantastisk at dette produktet endelig får se dagens lys og for at folk endelig skal få spille det, via Gamatsu.

I blant annet Amiga- og Mega Drive-kretser har spillet lenge vært kjent og spillet ble faktisk vist fram på Datastorm i Gøteborg i 2010.

«Hardcore» er planlagt for utgivelse i 2019.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer