(PressFire.no): Det fantastiske dykker-overlevelsesspillet «Subnautica» kommer til PlayStation 4. Det melder utvikler Unknown Worlds på den offisielle PlayStation-bloggen.

Spillet ble først sluppet til pc i januar, etter tre år på Steams Early Access-plattform. PS4-versjonen skal være ute en gang rundt jul.

Det er utvikler Panic Button som har fått i oppdrag å flytte spillet over på Sonys konsoll, noe som lar Unknown Worlds fokusere på å legge til innhold i spillet – en tilleggspakke som tar for seg et arktisk område er planlagt utgitt en gang neste år.

Panic Button har blitt kjent den siste tiden for å gjøre såkalte «umulige» porteringer til Nintendo Switch, der de har portet «Doom», «Wolfenstein II» og «Rocket League» til plattformen.

PlayStation 4-versjonen vil ikke støtte PSVR, i hvert fall ikke til å begynne med. Utviklerne skriver at de ikke har vurdert en slik versjon enda.

Samtidig har det vært rimelig tyst rundt Xbox One-versjonen av spillet. Allerede i 2016 ble en uferdig versjon av spillet sluppet på konsollens Early Access-variant. Denne har utviklerne småplukket litt på innimellom, men en endelig utgivelse har ikke kommet.

Det beklager utviklerne på nettsidene sine, og sier de nå tar grep for å få ut denne versjonen kjappere – derfor skal Panic Button også utvikle denne versjonen fremover.

- Vi beklager at det har tatt så lang tid å få en update på spillet. Vi er supergira på å få det ferdige spillet ut til dere så fort som mulig, skriver utviklerne.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Google avslørte spillplattformen Stadia

Her er alt om deres imponerende strømmetjeneste.

Les mer