(PressFire.no): Det er Kotaku i Storbritannia som skal ha flere kilder som hevder at «Spyro»-serien gjør comeback senere i år - noe det har gått rykter om i lengre tid.

Ifølge informasjonen skal det være snakk om en såkalt remake av de tre første spillene i serien – «Spyro the dragon» (1998), «Spyro: Ripto’s Rage» (1999) og «Spyro: Year of the dragon» (2000).

Det blir dermed en utgivelse ikke helt ulik fjorårets oppussede versjon av de tre første spillene i «Crash Bandicoot»-serien – faktisk skal det være samme studio (Vicarious Visions) som står bak denne utgivelsen også.

Denne gangen vil det angivelig også bli lagt til innhold som skal ha blitt kuttet fra originalspillene. Det er relativt kjent at det var endel innhold som aldri kom med i de ferdige spillene.

Kildene hevder at «Spyro»-comebacket blir kunngjort i løpet av neste måned, men at spillen vil bli lansert i september senere i år.

Det hevdes videre at relanseringen blir eksklusiv for PlayStaiton 4 i ett år, men vil komme til andre plattformer i løpet av 2019.

Activision har vært åpne om at fjorårets suksessutgivelse av «Crash Bandicoot»-trilogien tok dem på senga. I september 2017 kom meldingen om at spillene skal ha solgt over 2,5 millioner eksemplarer.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Sony skal starte med egne «Direct»-sendinger - og den første er på mandag

Fokuserer på kommende PlayStation 4- og PSVR-spill.

Les mer

Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Les mer