Little Big Reprise

Media Molecule, studioet bak et av fjorårets mest sjarmerende PS3-spill, planlegger en ny utgave av «Little Big Planet».

10. juli 2009 15:42

En «Game of The Year Edition» er en fin mulighet til å få enda flere til å omfavne Sackboy og vennene hans. For det alle regnet som en selvskreven kandidat til å bli en bestselger, har ikke solgt helt til forventningene.

«Little Big Planet» har likevel holdt koken etter lansering, og i vår kunne utvikleren sende ut budskapet om at 2 millioner onlinebrukere til sammen hadde skapt 650.000 brett i spillet.

Rundt 1 million kopier av spillet er solgt, fordelt på USA og Europa.


EKSTRA VERKTØY OG INNHOLD

Media Molecule jobber for tiden med denne nye versjonen, skriver MCV, som oppgir at spillet vil inkludere «mye» av det nedlastbare ekstrastoffet som florerer på PSN.

MCV går ikke i detalj hva dette vil bety i praksis, men skriver at spillet skal komme ut i løpet av året.

Det er nærliggende å tro at det meste av de nye verktøyene og tilbehøret som kan benyttes for å lage egne brett inkluderes, og kanskje også en god slump med de nye kostymene og karakterene.

Les også: Intervju med «LBP»-skaperne.
Se også: Skjermbilder fra spillet.

Du finner alt fra «Killzone 2»-kostymer, en hyllest til Team ICO og «Metal Gear Solid 4», samt en forestående Ghostbusters-pakke på PSN, og det nedlastbare innholdet fortsetter å strømme på, åtte måneder etter lansering.

Snart får du muligheten til å overføre LBP-opplevelsen til håndholdt, for til høsten er det klart for «Little Big Planet» til PSP. Dette er bare ett av flere prestisjespill som Sony vil rulle ut til sin nye PSP Go-modell som ser dagens lys i høst.

Dette spillet utvikles av SCE Studio Cambridge i samarbeid med Media Molecule.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3