«Uncharted» til lerretet

Naughty Dogs «Uncharted» tar steget over til kinolerretet når en avtale med Columbia Pictures nå avsløres.

27. juni 2009 21:13

Det er Hollywood Reporter som melder om planene om å overføre spilleventyreren Nathan Drake til film. Columbia Pictures har allerede begynt på manusjobben.

Det er i utgangspunktet 2007-spillet «Uncharted: Drake's Fortune» som skal filmatiseres, selv om en oppfølger kommer denne høsten med tittelen «Uncharted 2: Among Thieves».

Nathan Drake er en etterfølger av oppdageren og eventyreren Sir Francis Drake, og det er sporene fra sin forfar som drar han ut på nye, farefulle eventyr i de PlayStation 3-eksklusive spillene.

DET BESTE E3-SPILLET

I oppfølgeren tråkker Nathan i fotsporene til selveste Marco Polo. Dermed går turen til Kina.

Det første spillet tok oss med til Sør-Amerika og jakten på gullskatten i den sagnomsuste byen El Dorado.

Spillet er like mye et actionspill som det handler om gåter og oppgaveløsning, for fiendene du møter på vei til skatten kan by på mange utfordringer.

Se også: Skjermbilder fra «Uncharted 2».
Les også: Utvikleren snakker ut om «Uncharted 2».

Kyle Ward har fått jobben med å overføre spillhelten til film, og uavhengig av hva historien skulle ende opp som er det nærliggende å tro at det blir nært opp mot en andre, kjente eventyrere. Uncharted-spillene låner nemlig fra både Indiana Jones-filmene og Tomb Raider-spillene.

Nylig ble «Uncharted 2: Among Thieves» kåret til det beste spillet som ble vist på E3 i Los Angeles i begynnelsen av juni.

Les også: Fikk hjelp av «Ratchet & Clank»- og «Killzone 2»-skaperne.
Les også: Alle E3-sakene våre.

Manusforfatter Ward er godt i gang med å skape seg et navn i Hollywood for denne typen adapsjoner.

Han har nettopp gjort ferdig et manus til filmen basert på «Kane & Lynch»-spillene, der Bruce Willis er aktuell for en av hovedrollene, og har også blitt hyret av Twentieth Century Fox som manusforfatter når «Hitman 2» skal filmatiseres, i følge Variety.

Se video fra «Uncharted 2» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3