(PressFire.no): Det er ikke lenge igjen. Den 10. juni åpner årets E3-spillmesse i Los Angeles. Først med de store pressekonferansene – der Microsoft, Ubisoft, EA og Sony skal misjonere om de nye konsollene, og et knippe nye spill.

Etter den tid åpner messegulvet i Convention Center, der flere av de største spillene skal vises for presse og resten av bransjen.

Men et av de aller største, «Grand Theft Auto V», kommer til å glimre med sitt fravær. Take-Two har bekreftet at verken Rockstars neste, eller «The Bureau: XCOM Declassified», kommer til å være på E3 i år.

I år kommer ingen av våre selskaper til å ha en bås på messegulvet, bekrefter Karl Slatoff i Take-Two ifølge Seeking Alpha.

- Både Rockstar og 2K har i stedet besluttet å fokusere markeds- og PR-kreftene på en rekke eventer gjennom denne våren og sommeren.

E3-spillmessen varer fra 10. juni til og med torsdag 13. juni. Her finner du alle klokkeslettene verdt å merke seg om du vil følge pressekonferansene direkte.

PressFire kommer også i år til å være tungt representert på E3. Vi har allerede begynt å spikre noen morsomme intervjuavtaler og visninger.

«Grand Theft Auto V» ble som kjent flyttet fra en planlagt lansering nå i vår, og fikk i stedet ny dato: 17. september.

Da kommer spillet ut til PlayStation 3 og Xbox 360.

Rockstar har hittil satt døra litt på gløtt for en versjon til pc (eller Wii U), men vil slettes ikke ha noe av spekulasjonene om at utsettelsen har noe med utgivelser til de nye konsollene fra Sony og Microsoft å gjøre.

 

Her er den ferskeste traileren fra «Grand Theft Auto V», som introduserer de tre hovedpersonene:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Sony skal starte med egne «Direct»-sendinger - og den første er på mandag

Fokuserer på kommende PlayStation 4- og PSVR-spill.

Les mer

Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Les mer