Konami avslører PES 2010-detaljer

Oppkjøringen til en ny sesong med fotballspill har startet. Konami satser på større egenart til «Pro Evolution Soccer 2010».

8. april 2009 18:00

Spillutvikleren Konami uttaler seg nå for første gang om neste Pro Evolution Soccer-spill, som er ventet til høsten på flere plattformer. De lover flere forbedringer motivert av tilbakemeldinger de har fått fra spillkundene.

Konkurransen med EAs FIFA-serie kan bli minst like innbitt som før, men i år er det større sjanse for at de to spillene vil differensiere seg.

Les også: Anmeldelsen vår av «Pro Evolution Soccer 2009».
Les også: Anmeldelsen vår av «FIFA 09».



STØRRE FOTBALLHJERNER

For Konami vil ta fotballspillet sitt tilbake til sine arkaderøtter, samtidig som de utvikler bedre onlinestøtte og introduserer nyheter.

- Vi sikter mot å gjøre «PES 2010» til en mer brukervennlig, umiddelbar opplevelse som legger vekt på å ta deg rett inn i gameplayet, noe som denne serien er kjent for.

- «PES 2010» vil se bedre ut, vil være bedre å spille og vil gjenskape ekte fotball så tett opp til virkeligheten som dagens hardware tillater, sier Konami Japans Naoya Hatsumi.

Mest interessant er at Konami har satt et helt utviklerteam i sving for å lage en bedre onlineløsning enn PES-serien har vært utstyrt med til nå. Det snakkes også om større fokus på nedlastbart innhold, skriver Eurogamer.

Les også: Konami annonserer spilldokumentar.
Les også: Wii-versjonen av Konamis «Silent Hill» får unike funksjoner.
Les også: Overgangsoppdateringene kommer!

I spillet vil midtbanen og forsvarerne jobbe tettere sammen, og du kan kontrollere flere spillere samtidig. Konami sier videre at spillestilen til laget ditt vil domineres mer av spissferdighetene til hver enkeltspiller – i stedet for én overhengende taktikk som farger dine 11 utvalgte på matta.

Dommerne blir ustyrt med større og mer velfungerende hjerner (!). Det samme gjelder målvaktene og et nytt straffesparksystem skal kreve større presisjon og bedre kontroll.

«Master League» vil bli overhalt og utstyrt med nyvinninger som Konami vil utdype nærmere på et senere tidspunkt. I tillegg har selskapet sikret seg Lionel Messi som cover-gutt til neste årgang PES.

«Pro Evolution Soccer 2010» slippes til Xbox 360, PSP, PlayStation 2 og 3 samt PC denne høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3