Plutselig var hun naken med Tiger Woods

Puppe-glipp i «Tiger 11».

21. januar 2011 14:43

Britiske Jo Elay (26) sier til The Sun at hun har brukt «evigheter» på å lage en virtuell kopi av seg selv til golfspillet «Tiger Woods PGA Tour 11». Dette er mulig å gjøre fra menyene i spillet, der du blant annet kan fotografere ansiktet ditt og så pynte videre.

Sammen med mannen, Nathan Oliver, liker ettbarnsmoren fra Suffolk å tilbringe tid med PlayStation 3-maskinen sin – og golfspillet som ble lansert i fjor sommer står aller høyest i kurs hos paret.

Hun forteller at sjokket var stort da en versjon av henne, bare iført en hvit shorts og rosa briller, åpenbarte seg på skjermen.

En syk spøk signert en spillprogrammerer?

- Vi klarte ikke stoppe å le. Men det kunne vært verre, for hun ser ganske bra ut og har større pupper enn meg, sier Jo til The Sun.

Hennes teori rundt hva som har skjedd er at en programmerer må ha spilt henne et puss – og strippet hennes spillfigur for klær i kjølvannet av Tigers mye omtalte sidesprang senhøsten 2009.

EA har så langt ikke uttalt seg til andre enn The Sun, som oppgir at spillgiganten omtaler dette som «en glipp».

Spillbloggen Kotaku, som har et bedre rykte på seg i forhold til omgang med fakta og reelle kilder, undersøker saken nærmere og har bedt utvikleren om en kommentar rundt hva som egentlig har skjedd.

Electronic Arts forbereder seg for tiden til å slippe et nytt Tiger Woods-spill denne senvinteren. Sjefdesigneren Mike DeVault fortalte i forbindelse med et pressearrangement i London nylig at han er overbevist om at Tiger Woods vil komme tilbake i verdenseliten – etter at han den siste tiden ikke har levert resultater på banen slik vi har vært vant til.

- Jeg har fått muligheten til å møte ham noen ganger i forbindelse med utviklingen av dette spillet, og jeg kan nærmest garantere deg at han vil komme tilbake, sa Mike DeVault til PressFire tidligere denne uken.



«Tiger Woods PGA Tour 12» lanseres til Wii, PlayStation 3 og Xbox 360 den 31. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3