Se den vakre «Journey»-traileren

«fl0w»- og «Flower»-utviklerens neste.

13. desember 2010 15:54

Med «fl0w» og «Flower» pustet thatgamecompany nytt liv i spill-som-kunst-debatten. De klarte å skape to spill med en egen identitet og opplevelse.

Deres nye spill, PlayStation 3-eksklsuive «Journey», ser ikke ut til å falle langt fra stammen. Det har både egenart, samtidig som idéen på mange måter er ganske enestående.

Ifølge utviklerne selv vil de skape en opplevelse hvor du skal dra på en reise inn i ekstraordinære landskap, helt alene eller med andre spillere over nettet.

Les også: Intervju med «Flower»-skaperen.


Les også: Anmeldelse av «Flower».

«Journey» ble først annonsert i forbindelse med årets E3 i Los Angeles, men da fikk vi bare servert noen skjermbilder som skulle gi en pekepinn på hva vi har i vente. Nå ringer de imidlertid julen inn med den første trailer.

I likhet med nylig annonserte «Uncharted 3: Drake’s Deception» viser «Journey» imponerende teknologi for sanddyner og ørken. Ifølge thatgamecompany vil sanden være dynamisk og påvirkes av både forhold og fotavtrykk.

«Journey» utvikles eksklusivt til PS3 og skal slippes i løpet av 2011.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3