Samarbeid i «Killzone 3»?

Lekkede skjermbilder og en ti minutters filmsnutt avslører nye detaljer.

6. desember 2010 14:43

Den planlagte samarbeidsmodusen i «Killzone 2» kom dessverre aldri. Etter at den glimret med sitt fravær i det ferdige spillet da det ble sluppet i februar 2009, ble det opprinnelig lovet en oppdatering som ville åpne for samarbeid over nettet.

Oppdateringen ble kansellert og så altså aldri dagens lys.

I «Killzone 3» ser det imidlertid ut til å forandre seg. Det har nemlig lekket bilder fra historiedelen av spillet. Videoene og skjermbildene som har blitt sluppet fra spillet til nå har vært fra flerspillerden av spillet, mens historiedelen ennå ikke har blitt vist - offisielt, i hvert fall.

Les også om våre inntrykk etter at vi testet flerspillerdelen av «Killzone 3».

Boss-kamper i Extra Large

Et lekket bilde viser en delt skjerm fra «Killzone 3», som påstås å stamme fra en samarbeidsmodus som utviklerne i Guerilla Games enda ikke har snakket om eller formelt annonsert.

Det vites enda ikke om det vil bli mulig å spille co-op over nettet, eller om denne spillmodusen blir forbeholdt «Killzone 3»-spilling lokalt.

I tillegg har det lekket en video som viser ti minutter fra historiedelen.

NB! Se denne høyst uoffisielle filmsnutten nederst i denne saken.

Videoen viser en gigantisk motstander som får oss til å tenke på kultspillet «Shadow of the Colossus», hvor du skal klatre på digre skapninger for å bekjempe dem.

I «Killzone 3» ser det ikke ut til å være klatring involvert, men å skyte på svake punkter for å ta ned den mekaniske giganten - ikke ulikt slik man så det «Resistance 2».

«Killzone 3» utvikles eksklusivt til PlayStation 3, og slippes i februar 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3