Nå blir «FIFA 11» enda bedre

Stor oppdatering på vei til PS3- og Xbox 360-versjonene.

10. november 2010 14:24

Electronic Arts har offentliggjort detaljene i en oppdatering til «FIFA 11». Denne rulles først ut til PlayStation 3 (12. november), mens Xbox 360 får patchen uka etter (17. november). Og det er mer enn bare småpirk som er adressert her:

For det er både elementer i selve banespillet, tekniske feil og finjusteringer av hvordan offside-regelen blir tolket av «FIFA 11» representert i denne oppdateringen. Og mye mer.

- Den generelle opplevelsen skal nå bli enda bedre, skriver folka bak «FIFA 11» på det offisielle forumet, der du for øvrig finner alle utbedringene detaljert.

Fjerner mulighetene til å jukse

Mange av endringene er gjort etter at fansen har fått spilt fotballspillet i noen uker nå, og fôret «FIFA 11»-teamet hos EA Canada med tilbakemeldinger. Offside-regelen blir nå mer nøyaktig, skriver utviklerne på FIFA-forumet.

Og måten spillerne er posisjonert når dommeren først blåser i fløyta, er også forbedret. Det gjelder også hvordan spillerne er oppstilt når dommeren setter i gang en kamp.

Man har også adressert klager på hvordan skuddforsøk på volley er implementert i «FIFA 11», og de irriterende, små pausene som oppstår under kampene «tilhører nå historien», står det i forumposten.

I karrieremodusen har man nå fjernet feilen som har gjort at noen har funnet en måte til rask rikdom. Noen utnyttet denne glippen til å fylle opp kontoen med 2 milliarder dollar.

Man har også fokusert på å gjøre sesongen i karrieredelen av spillet mer realistisk – både når det gjelder hvordan kampene er organisert og hvordan spillernes egenskaper vokser i takt med prestasjonene dine.

I onlinekamper har man finjustert måten du finner motstandere på (matchmaking). Også her har man fjernet muligheten til å jukse seg til en fordel, som enkelte har gjort.

Også når det gjelder presentasjon har man funnet noe å bedre. Kuttscenene når du foretar et bytte, er strømlinjeformet, og EA har fylt på med flere supportersanger – noe som er ment å gi spillet enda bedre atmosfære og stemning.

Vi savnet ikke stemning, atmosfære eller et polert ytre da vi anmeldte «FIFA 11» for noen uker siden. «Det peneste fotballspillet til dags dato - og under overflaten lurer et monster», mente vi i PressFire da dommen falt og terningen skulle rulles.

Denne oppdateringen til «FIFA 11» er tilgjengelig 12. november (PS3) og 17. november (Xbox 360).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3