Lennon klar for «Rock Band 3»

Beatles-legenden blir nedlastbar, sammen med The Doors, Billy Joel og Bon Jovi.

26. oktober 2010 07:43

Harmonix har allerede lagt siste hand på musikkspillverket sitt– «Rock Band 3» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii den 28. oktober. Og allerede fra den første uken spillet er i salg, er det lagt opp til en storstilt satsning av nedlastbare spor og album fra noen av musikkbransjens mest legendariske.

Og det er her John Lennon kommer inn i bildet.

Utgiveren EA har nå annonsert at Lennons «Imagine»-soloalbum fra 1971 blir å finne i Rock Band-katalogen kort tid etter at spillet er lansert. Alle 10 sporene fra denne platen kan nemlig da lastes ned, selvsagt med støtte for keyboard ettersom plastinstrumentparken utvides med ett nytt medlem gjennom lanseringen av «Rock Band 3».

Les også: Vi møtte «Rock Band 3»-utviklerne på E3-spillmessen.

LENNON, THE DOORS OG IDA MARIA!

Tangentene er ikke alt som er nytt, for det rulles også ut en såkalt Pro-gitarer (med strenger) og en ny vanskelighetsgrad som stiller krav til dine musikalske evner.

«Imagine»-låtene blir ikke datofestet av Harmonix i pressemeldingen, men utvikleren sier at dette blir «et av de første albumene som havner i Rock Band Music Store». Det første celebre påbygget til spillet får du fra The Doors.

Les også: Ida Maria er representert i låtlisten til «Rock Band 3».

Tre låter, «Light My Fire», «Riders of the Storm» og «Touch Me» blir tilgjengelig gratis for de som spiller online den første uken etter lansering, står det i pressemeldingen. Og dette er låter som støtter den nye Pro-modusen for bass og gitar.

I tillegg kan du prøve å få til en perfekt trestemt vokalharmoni der det passer seg. Ni The Doors-låter blir gjort tilgjengelig for nedlasting den samme uken.

Like i kjølvannet av lanseringen av «Rock Band 3», kommer det altså nedlastbar musikk fra Billy Joel, Bon Jovi og John Lennon.  Mer enn 75 millioner låter er lastet ned til Rock Band-spillene, opplyser Harmonix samtidig. Og det basert på mer enn 2000 låter som du nå finner i biblioteket.


«Rock Band 3» lanseres 28. oktober til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii. Se en fersk trailer som demonstrerer Pro-gitaren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3