Konami oppdaterer «PES 2011» først i neste uke

I mellomtiden må du bare tolerere at Zlatan «løper» rundt i Barcelona-trøye.

8. oktober 2010 13:33

«Pro Evolution Soccer 2011» er nå ute i butikkene, og samtidig har Konami bekreftet at det venter en oppdatering som du får beskjed om å laste ned når du smetter spilldisken inn i konsollen tirsdag 12. oktober. Denne oppdateringen adresserer spilloverganger – som gjør at du blant annet slipper å se Zlatan Ibrahimovic i Barcelona-drakt.

Dessuten oppdateres spillet med alle lagene som er med i Champions League sesongen 2010/11, slik at du kan delta i denne turneringen med ekte lag, spillere og drakter.

I tillegg har Konami sørget for å få draktene til å matche høstkolleksjonen hos alle lagene du finner i spillet – og introduserer fire nye, offisielle fotballsko!  

Vi anmeldte «Pro Evolution Soccer 2011» i forrige uke, og konkluderte blant annet med at det i høst finnes to gode alternativer for dem som liker fotballspill:

Der «Pro Evolution Soccer 2011» glitrer i forhold til «FIFA 11» er i øyeblikkene der du prøver på spektakulære pasninger, innlegg eller avslutninger – og der utfallet er at du føler deg som en Messi eller Ronaldo i sofaen.

Det er ikke støttehjul, en velsmurt grafikkmotor eller fancy animasjoner som gjør jobben for deg, det er du som får muligheten til å score årets fineste mål. Og det gjør du i «Pro Evolution Soccer 2011», skrev vi i anmeldelsen.

«Pro Evolution Soccer 2011» er nå ute til PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Egne versjoner til Wii, PSP og PlayStation 2 slippes senere denne måneden. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3