Utsettelser for Kane & Lynch-film

Jamie Foxx og Bruce Willis må vente til neste år før innspillingen kan starte.

27. september 2010 10:18

Med Jamie Foxx og Bruce Willis klar for hovedrollene, virket «Kane & Lynch»-spillefilmen litt nærmere en kinopremiere enn mange andre prosjekter som Hollywood snuser på fra spillenes verden. Også Uncharted-filmatiseringen har møtt utfordringer som minner om problemene som Kane & Lynch-prosjektet nå har støtt på.

Innspillingen skulle starte i neste måned og man hadde peilet seg inn på en premiere i 2011. Offisielle plakater hadde til og med blitt lagd i forbindelse med Cannes-filmfestivalen i mai.

Los Angeles Times kan nå melde om at prosjektet er utsatt på ubestemt tid. Grunnen er at regissøren har trukket seg – eventuelt fått sparken. Franske Patrick Alessandrin («District 13: Ultimatum») hadde opprinnelig fått jobben, men nå skriver L.A. Times at produksjonsselskapet er inne i en fase der man ser etter en ny regissør.

Wayne Kramer («Running Scared») og F. Gary Gray («Italian Job») var begge på et tidspunkt aktuelle, men ble forbigått av Alessandrin. En av disse to kan ende opp med å få jobben, og man har nå utsatt innspillingen til 1. kvartal 2011.

Adrian Askerieh, som de siste årene har spesialisert seg på denne typen filmer basert på spill, uttalte i fjor hvordan man har tenkt å lage en effektiv film basert på dette universet. Det blir ingen ren kopi av handlingen fra det første «Kane & Lynch»-spillet, avslørte han:

- Premissene for filmen vil i hovedsak være de samme. Men detaljene i filmen vil være annerledes.

- Filmen kommer ikke til å inneholde hver eneste sekvens fra spillet, men det er i essens historien om en leiesoldat som slår seg sammen med en schizofren psykopat for å redde kona og datteren, sa produsent Askerieh til Game Daily i fjor høst, i anledning at han avslørte at Bruce Willis hadde sagt ja til å spille rollen som Kane. 

Kane & Lynch 2: Dog Days ble lansert i høst til PS3, PC og Xbox 360, et spill som fulgte opp 2007-spillet fra danske IO Interactive. Her ser du lanseringstraileren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3